maandag 3 juni 2013

Kaatsmuur of pingpongtafels...of allebei?

We vroegen aan alle eerstejaars en tweedejaars wat ze dachten van een nieuw initiatief voor de speelplaats.
Hierboven zie je de resultaten...

De directie is bereid om de buitenmuur van de sporthal (grenzend aan het grasveld) in te richten als kaatsmuur voor de leerlingen. Bovendien wil het oudercomité vaste pingpongtafels voor op de speelplaats schenken, maar voordat deze initiatieven worden gerealiseerd, organiseerde de leerlingenraad op vrijdag 24/05 een peiling naar de interesse in de eerste graad tijdens de middagpauze.
Eva Oorts sprak de leerlingen tijdens de refterbeurt toe. Zij legde de voorstellen en het verloop van de peiling uit. Alle leerlingen kregen namelijk bij het verlaten van de refter een kroonkurk. De kroonkurken werden uitgedeeld aan de buitendeuren van Hoogbos. De leerlingen deponeerden het dopje in 1 van de 4 dozen die buiten stonden, om zo hun voorkeur te uiten. De 4 keuzemogelijkheden waren:

  • interesse voor een kaatsmuur
  • interesse voor pingpongtafels
  • interesse voor een kaatsmuur en pingpongtafels
  • geen interesse / mening

In totaal werden 348 stemmen uitgebracht. 65 leerlingen toonden interesse voor enkel de pingpongtafels, 13 jongeren verkozen enkel de kaatsmuur. 138 leerlingen stemden voor beide voorstellen en 132 kinderen hadden geen interesse of mening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten